Plantaardige nieuwe ijssmaak van Oppo Brothers

pl4nt
Berichten: 1
Lid geworden op: ma jun 01, 2020 7:16 am

Plantaardige nieuwe ijssmaak van Oppo Brothers

Berichtdoor pl4nt » ma jun 01, 2020 7:19 am

Met de zomer om de hoek, heeft Oppo Brothers het eten en proeven van elke hap ijs nóg beter gemaakt. Het caloriearme ijs merk heeft namelijk samen met expert Dr. Sarah Kemp onderzoek gedaan naar de exacte formule voor de perfecte manier om ijs te eten. Samen hebben ze zes stappen ontwikkeld waarmee je de smaak van het ijs maximaliseert. Deze nieuwe methode van ijs eten kan het beste getest worden met de allernieuwste smaak van Oppo. De nieuwe zomerse en verfrissende smaak ‘Simply the Zest’, neemt je mee in een unieke smaakbeleving die met de nieuwe manier van proeven nog intenser en lekkerder is.

Met het creëren van een wetenschappelijke formule toont Oppo samen met Dr. Sarah Kemp aan hoe vol van smaak en verleidelijk hun ijs is wanneer het op de proef wordt gesteld. De wetenschappelijke vergelijking illustreert stap voor stap een proces van hoe ijs op de juiste manier geproefd moet worden om de smaak te maximaliseren en een zintuigelijke ervaring te creëren. Zo is gebleken dat ijs met een gewone lepel eten onjuist is en -14 graden de optimale smaaktemperatuur voor een bolletje ijs is.

(i@-14°C + 1/2S + UBL + 12s) x 2 = MF*

Simply the Zest
De formule voor de lekkerste smaak kan het best tot leven worden gebracht met de allernieuwste smaak ‘Simply the Zest’. Deze zomerse smaak is niet alleen heel erg lekker en verfrissend, maar ook nog eens veganistisch. Met behulp van de beste natuurlijke en plantaardige ingrediënten is ‘Simply the Zest’ volledig zuivelvrij. De zuivel is vervangen door hoogwaardige kokosmelk uit Indonesië. Deze nieuwe vegan ijs smaak van Oppo bestaat uit een delicate mix tussen een verfrissende citroen swirl en romig panna cotta ijs, gecombineerd met echte stukjes lemon zest. Met slechts 157 calorieën per halve tub is het de ideale fruitige traktatie.

De 6 stappen
Dit zijn de zes stappen voor het perfect proeven van ijs:

Laat het ijs 15 minuten opwarmen buiten de vriezer tot -14°C. Wacht tot het ijs zacht aanvoelt. Hierdoor kunnen de aromamoleculen beter vrijkomen
Eet het ijs met een theelepel en schep deze maar voor de helft vol
Plaats de theelepel ondersteboven in de mond, zodat het ijs de tong eerst raakt voor de eerste smaak
Laat het ijs door je mond gaan tijdens het ademen, zodat het al je receptoren bereikt. Ervaar de romige, gladde textuur, het mondgevoel en de smaak
Houd het ijs 12 seconden in je mond om de maximale smaak te ervaren
Herhaal het proces om het volledige smaakprofiel en smaaksensatie te beleven

Smaakexpert Dr. Sarah Kemp zegt: “Smaak is uiterst belangrijk en het meeste uit elke hap halen moet prioriteit nummer één zijn, vooral als het om ijs gaat. Echter, zijn mensen zich niet bewust van hoe smaak sensaties gemaximaliseerd kunnen worden als het gaat om het eten van voedsel. Bij het proeven van ijs zorgt de lepel ondersteboven draaien als je het in je mond stopt, ervoor dat het ijs eerst de smaakpupillen raakt waardoor je, bijna direct,  een grotere smaakimpact ervaart.”

Bron: Plantaardig.org

Afbeelding

Terug naar “Ingrediënten & producten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron